Thuis in de buitenruimte

ViForis B.V. verbetert de kwaliteit van het landelijk gebied en de groene stedelijke ruimte in zuid Nederland. Samen met overheden en particulieren werken we aan waterbeheer, gebiedsontwikkeling, landinrichtingsprojecten en buitensportfaciliteiten. Wij streven naar duurzame oplossingen. Zo draagt ViForis bij aan bijvoorbeeld het ecologische herstel van beken en hoogwaterbescherming langs de Maas. Daarnaast ontwikkelen we projecten ter versterking van natuur, landschap en cultuurhistorie en leggen we recreatieve routestructuren aan. Op het gebied van sport realiseren en beheren we sportvelden en golfterreinen.

Advies, ontwikkeling, realisatie

De advisering van ViForis is gericht op de concrete realisatie van een beter buitenleven. Dat vereist een integrale aanpak. Daarom omspannen de diensten van ViForis de volledige ontwikkeling en begeleiding van projecten. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Van de eerste schets tot en met de uitvoering.

Resultaat door samenwerken

ViForis is opgericht in 2010 en opereert als zelfstandig en onafhankelijk bureau. Onze medewerkers zijn ervaren projectmanagers met een gedegen vakinhoudelijke kennis. Ze beschikken over een uitgebreid professioneel netwerk van ingenieursbureaus en zelfstandigen. Daaruit stellen we voor elke opdracht het optimale projectteam samen.

error connecting to database Access denied for user 'viforis'@'localhost' (using password: YES)